Известие

Collapse
No announcement yet.

Сериозен проблем....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сериозен проблем....

Колеги здравеите,закарах си колата днес при "маистор" и след час и половина ме извика да ми каже че паразитната ролка неиска се развие стига до средата някаде и спира да се върти,по негови преценки било опасно да се напъва да не се скъса болта че отива вече двигатела да се отваря.....Купил съм си части всичко имам незнам какво да правя кажете?,кво да правя тъпата ролка?Забравих да кажа Алфата ми е 146 1.4 16В .Благодаря предварително.

Уточни за кой ремък става въпрос. Пистов? Ангренажен?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Извинявам се....за ангренажен става въпрос но паразитната ролка на ангренажа не ебава за нея говорех..помогнете плс

Comment

Е щом болтът се отвива донякъде, би трябвало с развъртане напред/назад да излезе... Аз поне така процедирам - отвиване половин оборот/завиване на четвърт.

Нека и някой друг да каже все пак.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          Уточни за кой ремък става въпрос. Пистов? Ангренажен?
          за ангренажния става въпрос

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Е щом болтът се отвива донякъде, би трябвало с развъртане напред/назад да излезе... Аз поне така процедирам - отвиване половин оборот/завиване на четвърт.

Нека и някой друг да каже все пак.
            Благодаря за отговора и мнението дано някои друг сподели че направо свят ми се завива при мисълта за какъв ремонт става въпрос

Comment

Comment

Дано не съм прав, но ми звучи като накриво захапала резба.
                Аз така почти си прецаках една резба на изпарителя на газовата. Останаха ми само 3 оборота резба
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                X